Förtält

Vill du ha lite mer privat utrymme på din husvagnssemester? Saknar du en altan eller ett orangerie när du parkerar på campingen? Då är ett förtält den perfekta lösningen för dig!

Vi har alla storlekar, nya och begagnade. De passar till samtliga modeller vi säljer, och kan lätt monteras upp på plats när du nått din destination.

Vi säljer stand-by tält, lufttält och traditionella förtält från en rad olika leverantörer. Den egentliga skillnaden är att lufttält är uppblåsbara således lättare att ta med sig. Stand-by tält är en robustare variant som håller i alla väder och som kan stå fristående från husvagnen. Vårt sortiment är utförligt, men om du är ute efter en annan modell från en av våra leverantörer som vi inte har listat så löser vi det!

Lufttält

Det är inte alltid man vill ha ett stort tält som tar tid att sätta upp. Då kan det var toppen med ett lufttätt, som väger otroligt lite och kan tas ned på minuter. Ett alternativ som är toppen för när du stannar till vid många olika platser på vägen till din semester destination.

Standby tält

Stand-by tält är en robust fristående struktur som du inte behöver montera ned om du behöver köra ett ärende. Det är en beprövad variant av ett förtält som kan stå utomhus i alla väder oavsett årstid. De är också bland de större förtälten på marknaden.

Förtält

Vi har självklart ett stort utbud av traditionella förtält. Om du inte har hittat exakt det tältet du drömmer om i de andra kategorierna så finns de samlade här.

Begagnade

Som med det mesta andra måste du ju inte köpa nytt! Du kan såklart tänka på plånboken eller på miljön, och återanvända en redan beprövad produkt. Hos oss hittar du ett stort utbud på begagnade tält av alla typer.

Kom in till butiken för att se vårt begagnade tält sortiment!